Hoe werkt Happy2bu?

Tijdens een kennismakingsgesprek kijken we samen naar jouw of jullie hulpvraag. Ik vind het van groot belang dat er een klik is met mij als therapeut en dat je je op je gemak voelt. Je bespreekt toch persoonlijke, kwetsbare en intieme dingen.

Na het intakegesprek maken we gezamenlijk een plan van aanpak. Mijn aanpak is afgestemd op de vragen en de thema’s die voor jou belangrijk zijn. Ik werk vanuit een oplossingsgerichte benadering, wat wil zeggen dat ik je wil stimuleren om je kracht, je positieve eigenschappen en vaardigheden te ontdekken en daarmee de verandering te realiseren die je graag voor ogen hebt. Door mijn ruime ervaring en kennis, weet ik dat er geen weg hetzelfde is in het leven. Daarom kijk ik goed naar jouw behoeften en pas daar mijn aanpak op aan.

Mijn manier van werken is betrokken, respectvol en oprecht.

Met alleen praten kom je er vaak niet. Ik gebruik dan ook graag out -of- the- box methodes; visualisatie oefeningen, affirmaties, tafelopstellingen, veranderingen in dagelijkse routine en handelen en praktijkopdrachten voor thuis.

Mogelijkheden bij Happy2Bu.nl