Even voorstellen

Ik ben Lonneke Segaar (1977) en ik woon in Alkmaar. Ik ben gelukkig getrouwd, heb een bonuszoon en een dochter.

Gedurende meer dan 17 jaar, heb ik mijn expertise opgebouwd als sociotherapeut en ambulant gezinsbehandelaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Om mijn kennis meer te verdiepen, heb ik een driejarige door de NVRG erkende opleiding Relatie- en Gezinstherapie met succes gevolgd.

Momenteel werk ik met veel plezier als sociaal werker bij een welzijnsorganisatie. Naast mijn baan in loondienst, ben ik met veel plezier de praktijk Happy2bu gestart.

Mijn open houding en enthousiaste communicatiestijl creëren een veilige en positieve sfeer, waarin mensen zich snel op hun gemak voelen.

Ik benader mijn werk vanuit een holistische visie, waarbij ik niet alleen vertrouw op conventionele methoden, maar ook graag out-of-the-box denk. Om mijn intuïtieve vermogens verder te ontwikkelen, heb ik een driejarige opleiding in Mediumschap gevolgd.

Daarnaast heb ik na een ingrijpende lichamelijke diagnose, me verdiept in Kwantumfysica en de meditaties van dr. Joe Dispenza. Dit heeft er toe geleid dat ik in complete remissie ben van uitgezaaide borstkanker stadium 4.

Deze inzichten vind je mogelijk terug in mijn aanpak, binnen mijn praktijk.

🌿 Specialisaties:

– Leiderschapsontwikkeling

– Spirituele groei en bewustzijn

– Heling van emotionele blokkades en trauma

– Begeleiding bij verlies en rouw

– Begeleiding bij wat je zelf kunt doen, bij ziekte

– Verdieping van persoonlijke en professionele relaties

Neem contact op en ontdek zelf de kracht van verbinding op een dieper niveau.

Graag ga ik met jou/jullie aan de slag.

Lonneke