Even voorstellen

Ik ben Lonneke Segaar (1977) en ik woon in Alkmaar. Ik ben getrouwd, heb een bonuszoon en een dochter.

Nadat ik mijn Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) diploma heb behaald in 2002 ben ik gaan werken in de kinder- en jeugdpsychiatrie op een behandelgroep voor jongeren van 12 tot 18 jaar. Daar heb ik als sociotherapeut, met veel plezier en toewijding, bijna 17 jaar gewerkt.

Daarnaast ben ik een aantal jaren werkzaam geweest als Ambulant Gezinsbehandelaar. Ik kwam bij gezinnen thuis en stelde samen met hen een gezinsplan op. Om mij nog meer te verdiepen in gezinnen en relaties, heb ik de driejarige opleiding tot Relatie-en Gezinstherapeut gevolgd en met succes afgerond in 2015. Deze uitgebreide, door de NVRG erkende postdoctorale opleiding, wordt ook wel systeemtherapie genoemd. 

Momenteel werk ik met veel plezier als Welzijnsconsulent voor Welzijn op Recept, voor een welzijnsorganisatie.

Om mijn intuïtie nog meer te vergroten, ben ik in 2022 gestart met een opleiding tot medium.

In mijn vrije tijd zing ik in een popkoor, beoefen ik yoga, speel ik padel en doe ik graag gezellige activiteiten met mijn familie en vrienden.
Mensen die mijn kennen noemen mij: deskundig, enthousiast, serieus met ook ruimte voor humor, onbevooroordeeld, betrokken, liefdevol en eerlijk.

Mijn eigen leven heeft ook vele tegenslagen gekend. Daar vertel ik je graag persoonlijk over, mocht je dit willen, want ik weet dat ieder verhaal een ander kan helpen tot persoonlijke healing en inzicht. Mijn levensverhaal heeft mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben. Iemand die van ieder moment geniet, uit het leven wilt halen wat er in zit en blij is met de vrouw die ik geworden ben.

Na vele jaren dromen over een eigen praktijk, ben ik dan eindelijk die droom gaan waarmaken. Happy2bu is een feit!

Graag ga ik met jou/jullie aan de slag.

Lonneke