Mogelijkheden bij Happy2bu

Hoe kan Happy2bu je helpen? Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Individueel

Soms ben je weleens het overzicht in je leven kwijt. Dan loopt alles niet zoals je graag zou willen. Je leven is vol onzekerheden door stressvolle gebeurtenissen. Samen met jou ga ik kijken waar de energie blokkeert. Welke overtuigingen en patronen leven er in jou. Ik zet je graag in je eigen kracht waardoor je weer de regisseur wordt van jouw leven. Het mooiste wat je kunt worden, ben jezelf! Happy2bu!

Relaties

Iedere relatie kent goede en minder goede momenten. Soms blijven dezelfde patronen en bijbehorende emoties maar terugkeren.

Wanneer jullie er samen niet meer uitkomen, is het wellicht goed, om eens te praten met een professional. Als relatietherapeut ben ik objectief en maak ik een vertaalslag naar beide kanten. Samen werken we aan het versterken van jullie relatie.

Gezin

Als gezinstherapeut reik ik jullie handvatten aan hoe je samen beter kunt communiceren en tot oplossingen kunt komen. Door nieuwe inzichten, acceptatie en het opruimen van blokkades ontstaat er ruimte en rust. We kijken naar hoe we de onderlinge verbinding kunnen versterken en hoe jullie met elkaar de sfeer kunnen verbeteren. Thuis moet voor iedereen een fijne en veilige plek zijn.